iS CLINICAL - Hudpleje i verdens­klasse!

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical kategorien, der udmærker sig ved udelukkende at være baseret på de reneste, bedste og naturlige botaniske ingredienser der alle er klinisk testede og validerede.

Serien er baseret på innovative formler og en avanceret antioxidantteknologi der danner grundlag for markante og synlige forbedringer i hudens sundhed og kvalitet.

Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver klinisk dokumenterede resultater helt ned på celleniveau.

Med iS CLINICAL får du et komplet behandlingssortiment bestående af renseprodukter, seraer , cremer og solbeskyttelse samt professionelle produkter til eksklusive ansigtsbehandlinger

FIRE & ICE Frugtsyre­behandling

FIRE & ICE er kendt som “The Red Carpet Treatment”, fordi mange verdensberømtheder anvender den før glamourøse events i Hollywood. Det er en kombination af intensive kliniske ansigtsbehandlinger, baseret på 18% frugtsyre, og designet til hurtigt og sikkert at forny og fugtbooste hudens overflade.

Behandlingerne dybderenser huden, hurtigt og sikkert, de reducerer fine linjer og rynker, de strammer op, glatter ud og blødgør, og de fjerner døde hudceller og fremmer cellefornyelsen i huden. Desuden er de særdeles velegnede mod akne og hyperpigmentering.

De vigtigste ingredienser er to velduftende og sansevækkende terapeutiske masker, FIRE & ICE, der supplerer hinanden, og som påføres efter en hudrensning med Cleansing Complex.

FIRE er den meget kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE, med blandt andet sukkerrørsekstrakt, citronsyre, æbleekstrakt, retinol, vitamin B3 samt effektive antioxidanter fra grøn te-ekstrakt. Masken indeholder desuden kanel, der sætter gang i blodcirkulationen, og åbner hudens porer.

ICE er den kølende og lindrende REJUVENATING MASQUE, en fugtgivende, maske med blandt andet hualuronsyre (naturlig fugtbinder i huden), aloe vera, grøn te-ekstrakt, lakridsekstrakt, pebermynthe-ekstrakt, vindruekerne-ekstrakt, og rosmarinekstrakt.

Efter de to masker afsluttes behandlingen af eksklusive serummer og creme fra iS CLINICAL, der bliver udvalgt efter netop dine behov.

FIRE & ICE er den perfekte behandling et par dage inden en stor fest eller date. Du kan se resultater allerede efter første behandling, og du få en enkelt behandling eller et kurforløb. For at give dig bedste resultat, anbefaler vi et kurforløb med tre behandlinger med to ugers mellemrum.

Produkterne til FIRE & ICE ansigtsbehandlingen er fra iS CLINICAL, det eksklusive kosmetiske brand fra Innovative Skincare.

FIRE and ICE behandlinger 

FIRE & ICE klassisk - 25 minutter kr. 500,-
Tillæg ved FIRE & ICE behandling af hals kr. 100,-
Tillæg ved FIRE & ICE behandling af hals & décolleté kr. 695,-
FIRE and ICE med dybderens eller massage - 45 minutter kr. 695,-
FIRE and ICE med dybderens og massage - 60 minutter kr. 795,-

Foaming Enzyme Treatment - iS CLINICAL ansigts­behandling

Beroligende eksfoliering - Genskaber fugt og glød - Opstramning

En luksuriøs ansigtsbehandling der kombinerer frugtsyre med enzymerne fra papaya og ananas. Denne kombination giver en kraftfuld men beroligende effekt på huden. Behandlingen kan anvendes af alle hudtyper, der har behov for effektiv eksfoliering og polering af huden samt opstramning af fine linjer og rynker.

Foaming Enzyme Treatment's bioaktive ingredienser producerer en luksuriøs skum, der effektivt eksfolierer og polerer overfladen og samtidig dybderenser porerne. Behandlingen afsluttes med beroligende maske, der  beroliger og booster huden fugt og antioxidanter. 
Foaming Enzyme Treatment efterlader huden med en flot velfugtet overflade samt en sund glød og glans.

Trænger din hud til nyt liv? Den giver et enestående vitaminboost til en trist og livløs hud

Pris: 40 minutter behandling: kr. 700,-

Tillæg: Inkl. hals og décolleté: kr. 100,-
Tillæg: Inkl. hals og décolleté og ansigtsmassage (60 minutter behandling): kr. 250,-

Foaming Enzyme Treatment - iS CLINICAL ansigts­behandling

Bekæmper akne - Dybderenser / opstrammer / blødgør huden

Exfoliating Clear Skin er en professionel behandling designet til skånsom eksfoliering og samtidig med en beroligende og antinflammatorisk effekt.

God til:
- Fedtet hud
- Hud med tendens til akne
- Hud med tendens til milier 
- Hud med tendens til inflammation 
- Hud med manglende glød og glans

Exfoliating Clear Skin-behandlingen polerer og forfiner nænsomt huden, øger mikrocirkulationen og har en poremindskende effekt. Rigtig god i forbindelse med dybderens af huden. Afsluttes med en beroligende maske der tilfører masser af fugt og booster huden med antioxidanter.

Behandlingen til dig, der ønsker sig lidt ekstra.

Pris: 60 minutter behandling: kr. 750,-

Refresher - iS CLINICAL Ansigts­behandling

Refresher-behandlingen er en god måde at hjælpe dig til at vedligeholde en sund og hydreret hud hele året. Det er en hurtig og effektiv behandling: Refresher-behandlingen vil være en god “Frokostpause-behandling” eller “Gå-hjem-på-behandling” efter en stresset dag. Er fordelagtig for udsatte hudområder.  Denne ansigtsbehandling giver dulmende lindring efter lange, varme sommerdage med for meget sol i kombination med en hjemme­behandlings­procedure. Behandling af hals, décolleté, hænder og arme (ben & fødder) er også fordelagtigt ved udsatte områder. Denne Refresher-behandling kan vi anbefale ugentligt, hver 2. uge eller til udsat hud hele året rundt.

Anbefales til dig, der er på vej ud for at nyde dagen eller netop har været ude og nyde dagen i solen.
Den perfekte “modgift” til de dovne dage i solen.

Pris: 30 - 45 minutter behandling: kr 550,-

Eye Bright Treatment - iS CLINICAL Øjen­behandling

Denne luksuriøse Eye Bright Treatment er målrettet mod de specielle behov for den sarte hud omkring øjnene.

Eye Bright Treatment kan benyttes som en single behandling alene, eller som en tilføjelse til hvilken som helst anden behandling. Denne luksuriøse behandling er målrettet de specielle behov omkring det sarte øjenområde. iS CLINICAL øjenbehandling medvirker til at reducere poser og mørke rander under øjnene, fremskynder microcirkulationen, give maksimal fugt, berolige, lindre og opstramme. Effekten er perfekt til lysning af huden i øjenområdet og dermed opnå en sundere glød.

Pris: 25 minutter behandling: 350,-

Før/efter eksempler

Acne:

Dag 0

Dag 90

Regime ⇨ Cleansing Complex (morgen + aften) og Active Serum (aften)

Behandlingsforløb: 5 måneder
Behandling: 5 x Fire & Ice behandlinger

Regime ⇨ Cleansing Complex, Pro Heal Serum Advance+ og Reparative Moisture Emulsion (morgen)
Cleansing Complex, Active Serum og Reparative Moisture Emulsion (aften)

 

Rosacea:

Dag 0

Dag 14

Regime ⇨ Pro-Heal Serum Advance+ og Hydra Cool Serum (morgen og aften)

 

Opheling efter kirurgi:

Dag 0

Dag 1

Dag 3

Dag 8

Dag 15

Dag 22

Regime dag 1 - 8 ⇨ Cleansing Complex og Sheald Recovery Balm × 4 dagligt
Regime dag 8 - 22 ⇨ Cleansing Complex, Super Serum Advance+ og Sheald Recovery Balm Samt Eclipse 50+ × 2 dagligt