Ansigtsbehandling til alle hudtyper

Denne ansigtsbehandling er til dig, som ønsker en skræddersyet behandling efter lige netop din huds behov.
Vi starter med en hudanalyse, snakker om dine ønsker og din behandler finder de rette ingredienser frem til at opfylde disse. Samtidig kigger vi på begyndende problematikker som f.eks. slaphed, forstørrede porer eller karsprængninger og gevækster, som du med rette vejledning kan forebygge mere af eller få helt fjernet.
Denne behandling egner sig ikke til hudsygdomme.

MOL&B Copenhagen ansigtsbehandling
(ca. 60 minutter) 545 kr.
En klassisk ansigtsbehandling er en grundlæggende behandling, som henvender sig til alle. Der der vil blive taget udgangspunkt i din huds behov.

MOL&B Copenhagen Luksus / Anti-age ansigtsbehandling
(ca. 90 minutter) 695 kr.
En luksus anti-age ansigtsbehandling er en opgradering af den klassiske ansigtsbehandling og henvender sig til dem, der ønsker den ultimative helhedsbehandling, hvor hud og krop måske har et større behov. Behandlingen vil blive udført med MOL&B Copenhagen. Dine hænder og arme vil også blive behandlet.

Dybderens af ryg eller bryst
(ca. 45 minutter) 350 kr.
Vi skræddersyer din behandling.
- Hvilke produkter vi bruger og hvor mange masker eller peelinger afhænger fuldstændig af din hudtilstand. Vi laver ikke præ-fabrikerede behandlinger, men derimod individuelle.
- Helheds-ansigtsbehandling
- Vi holder af at udføre en helheds-ansigtsbehandling og taler lidt livsstil, kost og lægger en lille fremtidsplan for din hud hvis du ønsker det.