Intro­duktion til HydraFacial

Med HydraFacial får du ikke kun én behandling men hele seks behandlinger samlet. Der er derfor vi siger, at en HydraFacial-behandling er meget mere end bare en ansigtsbehandling!

HydraFacial giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke efterfølgende. En behandling med HydraFacial er delt op i nedenstående tre trin:

  • Rens + peel
    Frembringer et nyt frisk hudlag gennem blid eksfoliering og beroligende rens.

  • Eksfolier + hydrer
    Renser porerne med blid vakuumsug. Samtidig næres huden med intens fugtighedsserum.

  • Fugt og beskyttelse
    Hudens overflade mættes med antioxidanter og peptider, der giver huden maksimal glød.

Hvad er HydraFacial?

HydraFacial er den mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. Derudover er HydraFacial den eneste maskine med hydradermabrasion som i en og samme behandling renser og peeler huden samtidig med at den tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

En behandling med HydraFacial giver en smuk og klar hud - uden irritation. Behandlingen er meget effektivtil at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. Samtidig indeholder hvert trin i HydraFacial-behandlingen specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion.

HydraFacial Signature-ansigtsbehandling

(30 minutter)

HydraFacial Signature-behandlingen er en ansigtsbehandling der fokuserer på både at dybderense såvel som at tilføre huden masser af fugt ved hjælp af sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaloronsyre.

HydraFacial Signature-behandlingen er en unik ansigtsbehandling, som er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt - og så er den velegnet til alle hudtyper.

HydraFacial Signature-behandlingen giver dig en øjeblikkelig sund glød samt en smuk og klar hud, uden irritation. Det er desuden klinisk bevist, at behandlinger med HydraFacial mindsker fine linjer, rynker, hyperpigmentering og porerstørrelse. Derudover mindsker behandlinger med HydraFacial ligeledes talgproduktionen samt forekomsten af urenheder og efterlader huden synligt smukkere.

HydraFacial Age Refinement-ansigtsbehandling

(40 minutter)

HydraFacial Age Refinement-behandlingen er en anti-aging ansigtsbehandling som minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.

Indledningsvist udføres en HydraFacial Signature-behandling efterfulgt af boosteren Dermabuilder (serum). Dermabuilder er en superserum designet til effektivt at håndtere fine linjer, rynker, hudtone og tekstur. For at optimere effekten anvendes der også LED-lysterapi i behandlingen, der stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men ligeledes indefra og ud.

HydraFacial Radiance-ansigtsbehandling mod pigmentpletter

(40 minutter)

HydraFacial Radiance-ansigtsbehandling anbefales til dig der har solskader (hyperpigmentering/ pigmentpletter) og ønsker en mere ensartet hud.

Indledningsvist udføres en HydraFacial Signature-behandling efterfulgt af boosteren Britenol (serum), som er specielt udviklet til at reducere solskader og pigmentpletter. Det er klinisk bevist at Britenol efterlader huden med en frisk glød og en mere jævn overflade.

HydraFacial Radiance-ansigtsbehandlingen afsluttes med LED-lysterapi for yderligere at reducere synlige tegn på aldring og stimulere kollagendannelsen. LED-lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men ligeledes indefra og ud.

HydraFacial Platinium-ansigtsbehandling

(60 minutter)

En HydraFacial Platinium-ansigtsbehandling er den ultimative HydraFacial-oplevelse!

Behandling starter med en HydraFacial-lymfedrænage, som hjælper med at øge cirkulationen af lymfesystemet. Dette øger blodgennemstrømningen til området, hvilket bringer ilt til at understøtte cellerne samtidig med at den medfører frisk ren lymfe, der genopretter hydrering, tone og fasthed i huden samt eliminere toksiner.

Efter lymfedrnagen udføres HydraFacial Age Refinement-ansigtsbehandlingen, som dybderenser og fugter huden samtidig med, at der fokuseres på at behandle klientens specifikke hudbehov med en Booster (serum).

Platinum-behandlingen afsluttes ligeledes med LED-lysterapi for yderligere at reducere synlige tegn på aldring. LED-lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men ligeledes indefra og ud.


Pris:

HydraFacial Age Refinement ansigtsbehandling = 1.350 kr.

HydraFacial Radiance ansigtsbehandling mod pigmentpletter = 1.350 kr.

HydraFacial Platinium ansigtsbehandling = 1.600 kr.

HydraFacial Perk Eye

(10 minutter)

HydraFacial Perk Eye er en behandling til rundt om øjet, der fjerner de døde hudceller og hjælper med forsigtigt at lysne, tone og fastgøre det yderste øjenområde. HydraFacial Perk Eye-behandlingen giver desuden en intens hydrering af området. Du får det resterende produkt (serum) samt to øjenmasker med hjem til ca. 30 dages privat brug.

Behandling og hjemmeprodukt i et!

HydraFacial Perk fjerner forsigtigt de døde hudceller og urenheder i huden øverste lag. Samtidigt tilfører HydraFacial Perk vigtige antioxidanter ved hjælp af rollerballen, som indfører næringsstoffer i huden.
En af de unikke ting med HydraFacial Perk er at du efter endt behandling får resten af produktet (serum) med hjem, så du den efterfølgende måned morgen og aften kan pleje og vedligeholde dit resultat.

Pris

HydraFacial Perk Eye-behandlingen = 550 kr.

HydraFacial Perk Lip

(10 minutter)

HydraFacial Perk Lip-behandlingen peeler og primer dine læber med ingredienser som pebermynteolie og rosenekstrakt så du får et fint og "plumb" resultat. Ligesom ved en Perk-behandling får du det resterende produkt med til ca. 30 dages hjemmebrug.

Behandling og hjemmeprodukt i et!

HydraFacial Perk fjerner forsigtigt de døde hudceller og urenheder i huden øverste lag. Samtidigt tilfører HydraFacial Perk vigtige antioxidanter ved hjælp af rollerballen, som indfører næringsstoffer i huden.
En af de unikke ting med HydraFacial Perk er at du efter endt behandling får resten af produktet (serum) med hjem, så du den efterfølgende måned morgen og aften kan pleje og vedligeholde dit resultat.

Pris

HydraFacial Perk Lip-behandlingen = 450 kr.

Lymfedrænage med HydraFacial

Hvad er lymfesystemet?
Kroppens lymfesystem kan beskrives som et spindelvæv. I dette finmaskede netværk findes milliarder af hvide blodlegemer, som er med til at bekæmpe infektioner forårsaget af virus og bakterier.

Hvad gør lymfesystemet?
Lymfesystemet har tre overordnede opgaver: Det fungerer som dræn ved at fjerne overskydende væske i vævet og fører det over i venerne, der udgør en del af kroppens immunforsvar. Samtidig transporterer lymfesystemet affaldsstoffer samt fedtstoffer og proteiner fra lever og tarme til blodkredsløbet.

Træt af væske i kroppen – også kaldet ødem?
Lider du af væske i benene, hævede ankler eller poser under øjnene? Så kunne lymfedrænage med HydraFacial være den behandling, du har manglet indtil nu.

Hvad er Hydrafacial-lymfedrænage?
HydraFacial-lymfedrænage er en særlig form for ansigts- og kropsmassage hvor der anvendes en lille glaskoble med et lille vakuumsug. Vakuumsuget er meget blidt og rytmisk i modsætning til klassisk massage, som normalvis vil presse de fine lymfekar sammen. Lymfedrænage stimulerer sammentrækninger i lymfekarrene og leder lymfen den bedste vej.

Behandlingsforløb med HydraFacial-lympfedrænage
En normal kropsbehandling med lymfedrænage varer ca. en time. På kroppen (arme, ben, mave og ryg anbefales der seks behandlinger over seks uger. Mange har desuden glæde af at vedligeholde resultaterne med en behandling hver 4.-6. uge efterfølgende.
En ansigtslymfedrænage tager ca. 20 minutter inkl. afrens og dette anbefales i forbindelse med en HydraFacial-behandling eller som et kurforløb på 3-6 behandlinger.
Lymfedrænage kan desuden anbefales inden operation for at dræne lymfesystemet således man undgår hævelse og væskeophobninger i kroppen.

HydraFacial til kroppen

Udnyt fordelene ved HydraFacial til resten af kroppen også. Rens, eksfolier og hydrer huden på bl.a. arme, ben og ryggen. Ligesom at man også kan behandle hænder og hals & decolette. Derudover er der penge at spare, hvis du booker en HydraFacila kropsbehandling i forlængelse af din HydraFacial ansigtsbehandling.

Hals & Décoletté

Rens, eksfolier og hydrer huden på din hals og decolette ved hjælp af HydraFacial. Halsen og décoletté er tit et overset område, men flere og flere bliver opmærksom på at det er vigtigt også, at behandle og pleje huden i dette område. Derfor er det også en super tillægsbehandling til en ansigtsbehandling med HydraFacial - især i tiden op til sommer eller hvis man skal til et stort event, som fx. bryllup, hvor hals og décoletté tit er eksponeret.

Pris:
Hals
Som enkeltstående behandling = 549 kr.
Som tillægsbehandling = 399 kr.

Décoletté
Som enkeltstående behandling = 749 kr.
Som tillægsbehandling = 599 kr.

Hals & Décoletté
Som enkeltstående behandling = 1.000 kr.
Som tillægsbehandling = 899 kr.

Hænder

For virkelig at booste og fornye huden, så er en HydraFacial behandling til hænder en effektiv måde til at give hænderne en lækker finish. En HydraFacial behandling hjælper med at blødgøre og hydrer huden på din hænder. HydraFacial til hænderne er også en super tillægsbehandling til en ansigtsbehandling.

Pris:
Som enkeltstående behandling = 449 kr.
Som tillægsbehandling = 299 kr.

Arme

Pris:
Som enkeltstående behandling = 1.200 kr.
Som tillægsbehandling = 950 kr.

Ben

Pris:
Som enkeltstående behandling = 1.350 kr.
Som tillægsbehandling = 1.100 kr.

Ryg

Pris - Signatur:
Som enkeltstående behandling = 1.550 kr.
Som tillægsbehandling = 1.300 kr.

Pris - Clarifying (inkl. blå LED lys):
Som enkeltstående behandling = 1.700 kr.
Som tillægsbehandling = 1.500 kr.